Exameninformatie
Niveau
MBO 1, MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij, Mbo: Keuken, Mbo: Bediening, Mbo: Travel, Leisure & Hospitality
Vak
Duits
Opleiding / Kwalificatiedossier
Havo-vwo - Algemeen - HAVO
Havo-vwo - Algemeen - VWO
MBO - Toerisme en hospitality - Travel, leisure, hospitality (TLH)
MBO - Horeca en facility - Keuken
MBO - Horeca en facility - Bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
MBO - Horeca en facility - Horeca-assistent
MBO - Horeca en facility - Fastservice
MBO - Handel en economie - Commercie (t m cohort 2022)
MBO - Toerisme en hospitality - Dienstverlening in de Luchtvaart (LVD)
MBO - Horeca en facility - Facilitaire dienstverlening
MBO - Handel en economie - Marketing, communicatie, evenementen (t m KD 2021)
MBO - Handel en economie - Retail
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Havo-vwo - Algemeen - HAVO - Algemeen
Havo-vwo - Algemeen - VWO - Algemeen
MBO - Toerisme en hospitality - Travel, leisure, hospitality (TLH) - Profiel medewerker Travel & Hospitality
MBO - Toerisme en hospitality - Travel, leisure, hospitality (TLH) - Profiel medewerker Leisure & Hospitality
MBO - Toerisme en hospitality - Travel, leisure, hospitality (TLH) - Profiel leidinggevende Travel & Hospitality
MBO - Toerisme en hospitality - Travel, leisure, hospitality (TLH) - Profiel leidinggevende Leisure & Hospitality
MBO - Horeca en facility - Keuken - Kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
MBO - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
MBO - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
MBO - Horeca en facility - Horeca-assistent - Horeca-assistent
MBO - Horeca en facility - Fastservice - Medewerker fastservice
MBO - Horeca en facility - Fastservice - Manager bedrijfsleider fastservice
MBO - Horeca en facility - Fastservice - Cateringbeheerder -manager
MBO - Handel en economie - Commercie (t m cohort 2022) - Commercieel medewerker
MBO - Handel en economie - Commercie (t m cohort 2022) - Contactcenter medewerker
MBO - Handel en economie - Commercie (t m cohort 2022) - (Junior) accountmanager
Algemeen
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
MBO - Toerisme en hospitality - Dienstverlening in de Luchtvaart (LVD) - Luchtvaartdienstverlener
Medewerker sport en recreatie
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
MBO - Horeca en facility - Facilitaire dienstverlening - Facilitair leidinggevende
MBO - Handel en economie - Marketing, communicatie, evenementen (t m KD 2021) - Medewerker marketing en communicatie
MBO - Handel en economie - Marketing, communicatie, evenementen (t m KD 2021) - Medewerker evenementenorganisatie
MBO - Handel en economie - Commercie (t m cohort 2022) - Intercedent
MBO - Handel en economie - Commercie (t m cohort 2022) - Assistent-manager internationale handel
MBO - Handel en economie - Commercie (t m cohort 2022) - Vestigingsmanager groothandel
MBO - Handel en economie - Retail - Retailmanager
K-code
K0026
9789400222847 DUI B1 HTR 1e

Duits B1-niveau voor Horeca, Toerisme en Recreatie

Boekcode:DUI B1 HTR
ISBN:9789400222847
Druk: 1hz
Auteur: Brigitte Koch
Prijs: € 31,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Duits B1-niveau voor Horeca, Toerisme en Recreatie

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Audiofragmenten
Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over DUI B1 HTR of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Lenny Braam.