Exameninformatie
Niveau
MBO 1, MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij, Mbo: Keuken, Mbo: Bediening
Vak
Frans
Opleiding / Kwalificatiedossier
Hbo - Algemeen - Algemeen
MBO - Toerisme en hospitality - Travel, leisure, hospitality (TLH)
MBO - Horeca en facility - Keuken
MBO - Horeca en facility - Bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
MBO - Toerisme en hospitality - Dienstverlening in de Luchtvaart (LVD)
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Hbo - Algemeen - Algemeen - Algemeen
MBO - Horeca en facility - Keuken - Kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
MBO - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
MBO - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
K-code
K0039
9789400225084 FRA A2 HO 2e

Frans A2-niveau voor Horeca

Boekcode:FRA A2 HO
ISBN:9789400225084
Druk: 2
Auteur: Ria van Dorp
Prijs: € 30,50
Bestellen

Artikelomschrijving

FRA A2 HO: Frans A2-niveau voor Horeca

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Educatieve video's
  • Audiofragmenten
Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over FRA A2 HO of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Lenny Braam.