Artikelomschrijving

Menuleer; alles op het gebied van de klassieke en moderne menuschema's, smaak en opbouw. Ook spelen cultuur en geloof in combinatie met voeding een rol.

Bekijk hier de inhoudsopgave


Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Dit leerwerkboek wordt aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • MC-vragen
  • PowerPointpresentatie

Exameninformatie
Context:
MBO: Keuken
Opleiding / Kwalificatiedossier:
MBO - Horeca en FD - Bediening
Examen / Kwalificatie / Uitstroom:
MBO - Horeca en FD - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
MBO - Horeca en FD - Bediening - Leidinggevende bediening
MBO - Horeca en FD - Bediening - Gastronoom - sommelier
Interessant voor jou?
Wet- en regelgeving

HRV 1

Wet- en regelgeving
HACCP, hygiëne en logistiek

HRV 2

HACCP, hygiëne en logistiek
Gezonde voeding en gastronomie

HRV 6

Gezonde voeding en gastronomie