Exameninformatie
Niveau
VMBO Basis, VMBO Kader
Context
Vmbo: Horeca, bakkerij en recreatie
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Vmbo - Algemeen - Horeca, Bakkerij, Recreatie
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Vmbo - Algemeen - Horeca, Bakkerij, Recreatie - Algemeen
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
249
9789400227194 HBR K7 2e

Traiteur

Boekcode:HBR K7
ISBN:9789400227194
Druk: 2
Auteur: Kees Verhoef
Prijs: € 34,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Dit boek behandelt het vakgebied van de traiteur. Deze komen we met name tegen in de catering.
De catering is een groot werkgebied en onderdeel van de bedrijfstak horeca.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
  • Educatieve video's
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HBR K7 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.