De Uitgeversgroep

Sinds de oprichting in 1991 is onze missie het ‘vóór en dóór docenten’ ontwikkelen en aanbieden van betaalbare, praktijkgerichte en examengerichte studiematerialen.

We hebben veel kennis en praktijkervaring in huis en werken dagelijks met zowel docenten als professionals uit het werkveld. Service staat bij ons hoog in het vaandel, wij doen er dan ook alles aan om docenten te ondersteunen in hun vak.

Benieuwd naar ons hele verhaal? Lees hier verder!
DSC07701

Mediagroep

De Mediagroep bestaat uit een professioneel team dat in eigen beheer educatieve video’s, foto’s en animaties produceert. Alle producties worden gebruikt ter ondersteuning en verrijking van ons lesmateriaal.

Lees meer over de Mediagroep!
Productiegroep printhuis

Productiegroep

De Uitgeversgroep heeft een eigen printerij en magazijn in Den Bosch. Omdat vrijwel het gehele assortiment lesmateriaal in eigen beheer wordt geproduceerd, verzameld en verzonden kunnen wij optimaal inspelen op vraag en aanbod. Ook biedt het de mogelijkheid om snel en direct te leveren aan scholen en particulieren. Daarnaast kunnen wij op aanvraag in kleine oplages maatwerk artikelen printen.