Exameninformatie
Niveau
MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Bediening
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
9789400210936 HRV 6 1e

Horecastyling, trends en vormgeving

Boekcode:HRV 6
ISBN:9789400210936
Druk: 1
Auteur: Cor Schrama
Prijs: € 38,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Horecastyling, trends en vormgeving

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRV 6 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.