Exameninformatie
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
232
6 uit assortiment

Sociale hygiƫne

Boekcode:HRV 5
ISBN:9789400212909
Druk: 1
Auteur: Wilfried Deelen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRV 5 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.