Exameninformatie
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
246
Lees voor
Omslag van het leerwerkboek voor 'Mbo: Ondernemer horeca bakkerij' met de titel 'Kwaliteitsbewaking in het restaurant'

Kwaliteitsbewaking in het restaurant

Dit artikel kan niet geretourneerd worden.
Boekcode:HRG 2
ISBN:9789400215085
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 34,50

Artikelomschrijving

Horeca en gastheerschap, HOM Kerntaak 4

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een papieren leerwerkboek. Op de achterkant van dit boek vind je een unieke licentiecode waarmee je 3 schooljaren lang toegang krijgt tot het digitale boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

Omslag van het leerwerkboek voor 'Mbo: Ondernemer horeca bakkerij' met de titel 'Kwaliteitsbewaking in het restaurant'

Warenkennis en bereidingstechnieken

  • HRP 12
  • ISBN: 9789400213005
  • Druk: 1
  • Prijs: € 43,50
  • Bestellen
Omslag van het leerwerkboek voor 'Mbo: Ondernemer horeca bakkerij' met de titel 'Kwaliteitsbewaking in het restaurant'

Kennis van wijnen

  • HRP 13
  • ISBN: 9789400211247
  • Druk: 1
  • Prijs: € 42,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRG 2 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.