Exameninformatie
Niveau
MBO 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
9789400215085 HRG 2 1e

Kwaliteitsbewaking in het restaurant

Boekcode:HRG 2
ISBN:9789400215085
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 34,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Horeca en gastheerschap, HOM Kerntaak 4

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400213005 HRP 12 1e

Warenkennis en bereidingstechnieken

  • HRP 12
  • ISBN: 9789400213005
  • Druk: 1
  • Prijs: € 43,50
  • Bestellen
9789400211247 HRP 13 1e

Kennis van wijnen

  • HRP 13
  • ISBN: 9789400211247
  • Druk: 1
  • Prijs: € 42,50
  • Bestellen
9789400210936 HRV 6 1e

Horecastyling, trends en vormgeving

  • HRV 6
  • ISBN: 9789400210936
  • Druk: 1
  • Prijs: € 38,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRG 2 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.