Exameninformatie
Opleiding / Kwalificatiedossier
Vmbo - Algemeen - Horeca, Bakkerij, Recreatie
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Vmbo - Algemeen - Horeca, Bakkerij, Recreatie - Algemeen
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
261
Nietleverbaarkaft

Facilitaire dienstverlening, beheer en onderhoud

Boekcode:HBR K8
ISBN:9789400217386
Druk: 1
Auteur: Judith Pen, Marcel Blok en Mireille de Leeuw
Prijs: € 30,50

Artikelomschrijving

Horeca, Bakkerij, Recreatie: Facilitaire dienstverlening, beheer en onderhoud

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

Nietleverbaarkaft

Gastheerspecialisatie

  • HBR K1
  • ISBN: 9789400217591
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

Brood- en banketspecialisatie

  • HBR K2
  • ISBN: 9789400217553
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

Keukenspecialisatie

  • HBR K3
  • ISBN: 9789400217560
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

Evenementen

  • HBR K4
  • ISBN: 9789400217577
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

Patisserie

  • HBR K5
  • ISBN: 9789400217584
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

De bijzondere keuken

  • HBR K6
  • ISBN: 9789400217522
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

Traiteur

  • HBR K7
  • ISBN: 9789400217416
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HBR K8 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.