Exameninformatie
Opleiding / Kwalificatiedossier
Vmbo - Algemeen - Horeca, Bakkerij, Recreatie
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Vmbo - Algemeen - Horeca, Bakkerij, Recreatie - Algemeen
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
249
Nietleverbaarkaft

Traiteur

Boekcode:HBR K7
ISBN:9789400217416
Druk: 1
Auteur: Kees Verhoef
Prijs: € 30,50

Artikelomschrijving

Dit boek behandelt het vakgebied van de traiteur. Deze komen we met name tegen in de catering.
De catering is een groot werkgebied en onderdeel van de bedrijfstak horeca.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
  • Educatieve video's
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

Nietleverbaarkaft

Gastheerspecialisatie

  • HBR K1
  • ISBN: 9789400217591
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

Brood- en banketspecialisatie

  • HBR K2
  • ISBN: 9789400217553
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

Keukenspecialisatie

  • HBR K3
  • ISBN: 9789400217560
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

Evenementen

  • HBR K4
  • ISBN: 9789400217577
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

Patisserie

  • HBR K5
  • ISBN: 9789400217584
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

De bijzondere keuken

  • HBR K6
  • ISBN: 9789400217522
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

Facilitaire dienstverlening, beheer en onderhoud

  • HBR K8
  • ISBN: 9789400217386
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HBR K7 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.