Exameninformatie
Opleiding / Kwalificatiedossier
Vmbo - Algemeen - Horeca, Bakkerij, Recreatie
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Vmbo - Algemeen - Horeca, Bakkerij, Recreatie - Algemeen
9789400217416 HBR K7 1e 3 0

Traiteur

Boekcode:HBR K7
ISBN:9789400217416
Druk: 1
Auteur: Kees Verhoef
Prijs: € 30,50

Artikelomschrijving

Dit boek behandelt het vakgebied van de traiteur. Deze komen we met name tegen in de catering. De catering is een groot werkgebied en onderdeel van de bedrijfstak horeca.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
  • Educatieve video's
Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400217591 HBR K1 1e

Gastheerspecialisatie

  • HBR K1
  • ISBN: 9789400217591
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
9789400217553 HBR K2 1e

Brood- en banketspecialisatie

  • HBR K2
  • ISBN: 9789400217553
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
9789400217560 HBR K3 1e

Keukenspecialisatie

  • HBR K3
  • ISBN: 9789400217560
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
9789400217577 HBR K4 1e

Evenementen

  • HBR K4
  • ISBN: 9789400217577
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
9789400217584 HBR K5 1e 3 0

Patisserie

  • HBR K5
  • ISBN: 9789400217584
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
9789400217522 HBR K6 1e 3 0

De bijzondere keuken

  • HBR K6
  • ISBN: 9789400217522
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
9789400217386 HBR K8 1e 3 0

Facilitaire dienstverlening, beheer en onderhoud

  • HBR K8
  • ISBN: 9789400217386
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HBR K7 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.