Exameninformatie
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
298
Nietleverbaarkaft

Keukenspecialisatie

Boekcode:HBR K3
ISBN:9789400217560
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 30,50

Artikelomschrijving

Horeca, Bakkerij, Recreatie: Keukenspecialisatie

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

Nietleverbaarkaft

Gastheerspecialisatie

  • HBR K1
  • ISBN: 9789400217591
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

Brood- en banketspecialisatie

  • HBR K2
  • ISBN: 9789400217553
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

Evenementen

  • HBR K4
  • ISBN: 9789400217577
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

Patisserie

  • HBR K5
  • ISBN: 9789400217584
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

De bijzondere keuken

  • HBR K6
  • ISBN: 9789400217522
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

Traiteur

  • HBR K7
  • ISBN: 9789400217416
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
Nietleverbaarkaft

Facilitaire dienstverlening, beheer en onderhoud

  • HBR K8
  • ISBN: 9789400217386
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HBR K3 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.