Exameninformatie
Niveau
Mbo 1, Mbo 2, Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij, Mbo: Keuken, Mbo: Bediening, Mbo: Travel, Leisure & Hospitality
Vak
Duits
Opleiding / Kwalificatiedossier
Havo-vwo - Algemeen - HAVO
Havo-vwo - Algemeen - VWO
Mbo - Toerisme en hospitality - Travel, leisure, hospitality (TLH)
Mbo - Horeca en facility - Keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Mbo - Horeca en facility - Horeca-assistent
Mbo - Horeca en facility - Fastservice
Mbo - Handel en economie - Commercie (t m cohort 2022)
Mbo - Toerisme en hospitality - Dienstverlening in de Luchtvaart (LVD)
Mbo - Horeca en facility - Facilitaire dienstverlening
Mbo - Handel en economie - Marketing, communicatie, evenementen (t m KD 2021)
Mbo - Handel en economie - Retail
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Havo-vwo - Algemeen - HAVO - Algemeen
Havo-vwo - Algemeen - VWO - Algemeen
Mbo - Toerisme en hospitality - Travel, leisure, hospitality (TLH) - Profiel medewerker Travel & Hospitality
Mbo - Toerisme en hospitality - Travel, leisure, hospitality (TLH) - Profiel medewerker Leisure & Hospitality
Mbo - Toerisme en hospitality - Travel, leisure, hospitality (TLH) - Profiel leidinggevende Travel & Hospitality
Mbo - Toerisme en hospitality - Travel, leisure, hospitality (TLH) - Profiel leidinggevende Leisure & Hospitality
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Horeca-assistent - Horeca-assistent
Mbo - Horeca en facility - Fastservice - Medewerker fastservice
Mbo - Horeca en facility - Fastservice - Manager bedrijfsleider fastservice
Mbo - Horeca en facility - Fastservice - Cateringbeheerder -manager
Mbo - Handel en economie - Commercie (t m cohort 2022) - Commercieel medewerker
Mbo - Handel en economie - Commercie (t m cohort 2022) - Contactcenter medewerker
Mbo - Handel en economie - Commercie (t m cohort 2022) - (Junior) accountmanager
Algemeen
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Mbo - Toerisme en hospitality - Dienstverlening in de Luchtvaart (LVD) - Luchtvaartdienstverlener
Medewerker sport en recreatie
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Mbo - Horeca en facility - Facilitaire dienstverlening - Facilitair leidinggevende
Mbo - Handel en economie - Marketing, communicatie, evenementen (t m KD 2021) - Medewerker marketing en communicatie
Mbo - Handel en economie - Marketing, communicatie, evenementen (t m KD 2021) - Medewerker evenementenorganisatie
Mbo - Handel en economie - Commercie (t m cohort 2022) - Intercedent
Mbo - Handel en economie - Commercie (t m cohort 2022) - Assistent-manager internationale handel
Mbo - Handel en economie - Commercie (t m cohort 2022) - Vestigingsmanager groothandel
Mbo - Handel en economie - Retail - Retailmanager
K-code
K0026
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
211
Lees voor
5 niet meer leverbaar

Duits B1-niveau voor Horeca, Toerisme en Recreatie

Dit artikel is vervangen door: DUI B1 HTR (druk 2)
Boekcode:DUI B1 HTR
ISBN:9789400222847
Druk: 1hz
Auteur: Brigitte Koch en R. Vermeulen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over DUI B1 HTR of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Lenny Braam.