Exameninformatie
Niveau
Mbo 1, Mbo 2, Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij, Mbo: Keuken, Mbo: Bediening
Vak
Duits
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Mbo - Horeca en facility - Horeca-assistent
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Horeca-assistent - Horeca-assistent
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
K-code
K0025
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
181
Lees voor
5 niet meer leverbaar

Duits A2-niveau voor Horeca

Dit artikel is vervangen door: DUI A2 HO (druk 3)
Boekcode:DUI A2 HO
ISBN:9789400225046
Druk: 2hz
Auteur: Brigitte Koch en R. Vermeulen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over DUI A2 HO of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Lenny Braam.