Exameninformatie
Niveau
Mbo 2, Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Bediening
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
280
9789400227354 HRP 9 2e

Gastgericht serveren

Boekcode:HRP 9
ISBN:9789400227354
Druk: 2
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 38,50

Artikelomschrijving

Gastgericht serveren

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRP 9 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.