Exameninformatie
Niveau
MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Keuken
MBO - Horeca en facility - Bediening
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
MBO - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
MBO - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
9789400227255 HRV 2 2e

E-Licentie: HACCP, hygiëne en logistiek

Boekcode:E-HRV 2
ISBN:9789400230392
Druk: 2
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 25,00
Bestellen

Artikelomschrijving

HACCP, hygiëne en logistiek

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
  • Educatieve video's
Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over E-HRV 2 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.