Exameninformatie
Niveau
MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Keuken
9789400225305 HRP 8 2e

E-Licentie: Keukenorganisatie

Boekcode:E-HRP 8
ISBN:9789400230422
Druk: 2
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 29,00
Bestellen

Artikelomschrijving

Keukenorganisatie en menu-engineering

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over E-HRP 8 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.