Exameninformatie
Niveau
MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
MBO - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
9789400229921 HRV 5 2e kaft

E-Licentie: Sociale hygiëne

Boekcode:E-HRV 5
ISBN:9789400230538
Druk: 2
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 27,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Sociale hygiëne

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over E-HRV 5 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.