Exameninformatie
Niveau
Mbo 2, Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Productinformatie
Verschijningsvorm
E-licentie
Aantal pagina's
232
5 niet meer leverbaar

E-Licentie: Sociale hygiƫne

Boekcode:E-HRV 5
ISBN:9789400230538
Druk: 2
Auteur: Judith Pen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over E-HRV 5 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.