Exameninformatie
Niveau
Mbo 4
Context
Maatwerk
Vak
Praktijkvak
Productinformatie
Verschijningsvorm
Boek
Aantal pagina's
174
Cover

Succesvol bedenken, maken en verspreiden van nieuwswaardige content

Boekcode:De PR-factor
ISBN:9789400231610
Druk: 1
Auteur: Carla de Barros - Barbosa
Prijs: € 22,95

Artikelomschrijving

PR is er altijd en overal. Iedereen doet er bewust of onbewust dagelijks aan mee. Hoe kun je PR strategisch inzetten voor een bedrijf, merk of voor jezelf? Hoe kan PR het merk of de reputatie versterken? Carla de Barros Barbosa en Christine van der Linden reiken de oplossing aan: door relevante content te maken én nieuwswaarde toe te voegen. In 'De PR-factor' leggen zij helder uit hoe je een merk- of productverhaal opbouwt. Ze delen universele inzichten en toepasbare lessen voor iedereen die PR succesvol wil inzetten.

Aan de hand van cases, tips, modellen en gedeelde ervaringen van journalisten, influencers, trendwachters en CEO’s krijg je – in deze volledig herziene uitgave - praktische adviezen om met PR een waardevolle bijdrage te leveren aan het behalen van de strategische doelen.

De auteurs Carla de Barros Barbosa en Christine van der Linden zijn oprichters van communicatieadviesbureau Linden & Barbosa in Amsterdam. In de afgelopen 20 jaar hebben zij meer dan 150 merken geadviseerd in de sectoren zakelijke dienstverlening, entertainment, toerisme, lifestyle en food. Zij worden veelvuldig gevraagd als gastspreker.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek.

Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over De PR-factor of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever .