Exameninformatie
Niveau
Mbo 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Keuken
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
Productinformatie
Verschijningsvorm
E-licentie
Aantal pagina's
260
9789400239135 KOK BASIS 3 INT 1e

E-Licentie: Kitchen procedures (Engelstalig)

Boekcode:E-KOK BASIS 3 INT
ISBN:9789400237353
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 34,50

Artikelomschrijving

Licentie: Kitchen procedures

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
  • Educatieve video's
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over E-KOK BASIS 3 INT of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.