Exameninformatie
Niveau
MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Keuzedelen
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Keuzedelen - Algemeen - Algemeen
MBO - Horeca en facility - Keuken
MBO - Horeca en facility - Bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Keuken - Kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
MBO - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
MBO - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Mbo - Keuzedelen - Algemeen - Algemeen - Verdiepend
Verdiepend
K-code
K0957
9789400237582 KZD BIER INT 1e kaft

Knowledge of beers (Engelstalig)

Boekcode:KZD BIER INT
ISBN:9789400237582
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 45,50
Bestellen

Artikelomschrijving

More and more companies are expanding the beer range because the demand of guests for beer is increasing. Because more and more companies are expanding the beer range, people are happy to hire people who have a broad knowledge of this range. The knowledge of the guest is increasing in the field of food and beverage, which means that the knowledge of the catering employee must also grow. In dit keuzedeel zijn specialistische kennis en vaardigheden opgenomen rondom het beoordelen van en adviseren over bier. Deze kennis kan ingezet worden bij het combineren van bieren en spijzen. Kwalificatie: K0957

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over KZD BIER INT of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.