Exameninformatie
Niveau
MBO 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Keuken
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Keuken - Kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
9789400239609 KOK ZWK 3 INT 1e kaft

Kitchen organization (Engelstalig)

Boekcode:KOK ZWK 3 INT
ISBN:9789400239609
Druk: 1hz
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 44,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Licentie: Kitchen organization

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
  • Educatieve video's
Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over KOK ZWK 3 INT of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.