Exameninformatie
Niveau
Mbo 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Keuken
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
100
Lees voor
Omslag van het leerwerkboek voor 'Mbo: Keuken' met de titel 'Knowledge of products II (Engelstalig)'

Knowledge of products II (Engelstalig)

Boekcode:KOK ZWK 1 INT
ISBN:9789400239616
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 44,50

Artikelomschrijving

Knowledge of products II

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een papieren leerwerkboek. Op de achterkant van dit boek vind je een unieke licentiecode waarmee je 3 schooljaren lang toegang krijgt tot het digitale boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
  • Educatieve video's
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over KOK ZWK 1 INT of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.