Exameninformatie
Niveau
Mbo 2, Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Keuzedelen
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Mbo - Horeca en facility - Fastservice
Mbo - Handel en economie - Retail
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Mbo - Handel en economie - Retail - Retailspecialist
Mbo - Handel en economie - Retail - Retailmanager
K-code
K0032
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
292
KZD ECW PAP kaft

Kultura gastronómiko i deseonan

Boekcode:KZD ECW PAP
ISBN:9789400239678
Druk: 1
Auteur: M. Vos, Judith Pen en Metha Reijnders
Prijs: € 42,50
Bestellen

Artikelomschrijving

In dit keuzedeel leer je meer specifieke kennis over gezonde voeding, allergieën, dieetwensen en duurzaamheid om zo op deze hoge verwachtingen van gasten in te kunnen spelen.

Kwalificatie: K0032

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over KZD ECW PAP of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.