Exameninformatie
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij
Vak
Praktijkvak
Crebo-nummer
25721
Exameneisen
Uitvoerend bakker
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
170
Leverbaarplaceholderkaft

Banket

Boekcode:BBK BASIS 2 ABC
ISBN:9789400239968
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 32,50

Artikelomschrijving

Dit leerwerkboek is onderdeel van de lesmethode 'Brood en banket'. Met dit boek wordt een deel van de kerntaak B1-K1 Bereidt bakkerijproducten afgedekt. Het boek biedt een basis waarin de studenten kennis krijgen van het maken van allerlei bakkerijproducten, denk aan vaardigheden als plannen van de productie, productie voorbereiden en bereiden van producten. Hierdoor krijgt de student een gedegen voorbereiding op de toekomstige beroepspraktijk en het examen. Het boek bestaat uit inhoudelijke hoofdstukken met verwerkingsopdrachten geschreven in eenvoudig taalgebruik, aangevuld me veel beeldmateriaal.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

Leverbaarplaceholderkaft

Brood

  • BBK BASIS 1 ABC
  • ISBN: 9789400239944
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
  • Bestellen
Verwacht: augustus 2024
Ontwikkelingkaft

In de bakkerij

  • BBK BASIS 3 ABC
  • ISBN: 9789400239982
  • Druk: 1
  • Prijs: € 32,50

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over BBK BASIS 2 ABC of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.