Klassenset HACCP in de praktijk
| Boekcode: | PRO HACCP KS |
|---|---|
| ISBN: | 9789400242432 |
| Druk: | 1 |
| Auteur: | Judith Pen en Brouwer |
| Prijs: | € 25,00 |
Artikelomschrijving
Met de klassenset PRO HACCP KS leren leerlingen in het praktijkonderwijs hoe ze voedselveiligheid kunnen waarborgen door risico's tijdens de bereiding, opslag en verwerking van voedsel te beheersen. De kaartjes en informatiekaarten helpen bij het uitvoeren van de praktijkopdrachten. Ze krijgen inzicht in het juist bewaren van voedingsmiddelen, het voorkomen van kruisbesmetting, en het naleven van persoonlijke hygiëne. Ook leren ze werken volgens de wettelijk verplichte HACCP-richtlijnen om controles te doorstaan. Deze kennis helpt hen om efficiënt en veilig te werken in een professionele keuken. Bekijk productinformatieContact met de uitgever
Wil je meer weten over PRO HACCP KS of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.
