Exameninformatie
Niveau
MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Keuken
MBO - Horeca en facility - Bediening
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
MBO - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
MBO - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
202
9789400227255 HRV 2 2e

HACCP, hygiëne en logistiek

Let op! Dit boek is een opvolger van: HRV 2 (9789400210899)
Boekcode:HRV 2
ISBN:9789400227255
Druk: 2
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 33,50
Bestellen

Artikelomschrijving

HACCP, hygiëne en logistiek

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
  • Educatieve video's
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRV 2 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.