Artikelomschrijving

De gastheer/-vrouw werkt in horecabedrijven met verschillende formules zoals restaurants, bars, feestruimten en vergader-/congrescentra. Soms bedient hij internationale gasten. Hij stemt zijn werkzaamheden, producten en diensten af op de wensen van de gast. De grote variatie van opdrachten, onvoorspelbaarheid van gasten en onverwachte werkdruk zorgt dat de gastheer/- vrouw zich flexibel opstelt. De gastheer/-vrouw zorgt dat de gastenruimte klaar is en voorraden aangevuld. Hij ontvangst de
gasten, adviseert hen en neemt bestellingen op. Hij maakt drankbestellingen klaar en serveert deze met de maaltijden uit.

Bekijk hier de inhoudsopgave


Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Dit leerwerkboek wordt aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • MC-vragen
  • PowerPointpresentatie
  • Video

Exameninformatie
Context:
MBO: Bediening
Vak:
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier:
MBO - Horeca en FD - Bediening
Examen / Kwalificatie / Uitstroom:
MBO - Horeca en FD - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
K-code:
0000
Crebo-nummer:
25168, 25171, 25169, 25170
Interessant voor jou?
Gastgericht werken

GHV BASIS 2

Gastgericht werken
Algemene drankenkennis

GHV BASIS 3

Algemene drankenkennis
Gastheer/Gastvrouw basis: BPV-opdrachtenboek

GHV BASIS BPV

Gastheer/Gastvrouw basis: BPV-opdrachtenboek