Exameninformatie
Niveau
MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Bediening
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Bediening
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
K-code
0000
Crebo-nummer
25168, 25171, 25169, 25170
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
333
9789400236646 GHV BASIS 3 1e

Algemene drankenkennis

Boekcode:GHV BASIS 3
ISBN:9789400236646
Druk: 1
Auteur:
Prijs: € 39,50
Bestellen

Artikelomschrijving

De gastheer/-vrouw werkt in horecabedrijven met verschillende formules zoals restaurants, bars, feestruimten en vergader-/congrescentra. Soms bedient hij internationale gasten. Hij stemt zijn werkzaamheden, producten en diensten af op de wensen van de gast. De grote variatie van opdrachten, onvoorspelbaarheid van gasten en onverwachte werkdruk zorgt dat de gastheer/- vrouw zich flexibel opstelt. In het contact met de gasten richt hij zich op het creëren van een optimale beleving en houdt hij ook het commerciële belang in het oog. Hij rekent af met de gast en ruimt op. Hij werkt volgens het gastvrijheidsconcept en volgt het sociaal-hygiënisch beleid. Hij overleg met collega’s, leidinggevende en de keukenbrigade. De basis voor het kwalificatiedossier gastheer- gastvrouw bestaat uit twee kerntaken: - B1-K1: Werkt in de bediening - B1-K2: Bewaakt de voorraad

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over GHV BASIS 3 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.