Stap 1. Bestel een docentenexemplaar

Een docentenexmplaar van het lesmateriaal dat je gaat gebruiken is wel zo prettig als je met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar van start gaat!

Fysiek exemplaar
Je kunt tegen 50% van de prijs een fysiek beoordelings- of docentexemplaar bestellen van ons lesmateriaal in de webshop.

Naar de webshop

Gratis in Digiplein
Als docent kun je online in onze online leeromgeving Digiplein gratis al ons lesmateriaal inzien en gebruiken. Je hebt hiervoor een account met docentenrechten nodig. Nog geen account? Registreer je eerst op Digiplein. Zodra je een account hebt kun je gratis boeken toevoegen via de Edutheek in Digiplein.

Naar Digiplein
DSC09804 keuze

Stap 2. Maak kennis met onze online leeromgeving Digiplein

Digiplein is onze online leeromgeving waar docenten en studenten aan de slag kunnen met het lesmateriaal. Digiplein biedt de mogelijkheid om zowel volledig digitaal als blended te werken. Ook dit is de plek waar je als docent volledig toegang hebt tot alle ondersteuning voor je lessen. Denk aan docentenhandleidingen (antwoordmodellen), PowerPointpresentaties, toetsen, begrippenlijsten, samenvattingen en nog veel meer.

Ook is het mogelijk om klassen aan te maken en online de gemaakte opdrachten van studenten na te kijken. Daarnaast biedt Digiplein de mogelijkheid om online de kennis van je studenten te testen met de tool Test je kennis.

Lees meer over Digiplein en maak een account aan!

Stap 3. Plan een gratis starttraining voor jou en je collega's

Om het schooljaar écht ontspannen te beginnen kunnen we een starttraining verzorgen voor jou en je team. Tijdens de training nemen we jullie mee in alle mogelijkheden binnen online leeromgeving Digiplein. Denk aan het aanmaken van klassen, het feedback geven op gemaakte opdrachten én het klaarzetten van online Test je kennis toetsen. Ook kunnen we extra toelichting geven op de methode en de beschikbare docentenondersteuning.

Vraag een gratis starttraining aan!
Floor Helpdesk

Stap 4. Vragen? Stel ze gerust aan onze helpdesk!

Op werkdagen zit ons team van 08.00 - 16.30 uur voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Wij zijn bereikbaar via 073-6130309 of via helpdesk@uitgeversgroep.nl.

Ook kun je ons via de chat bereiken, gebruik hiervoor de button rechtsonder op deze pagina. Kortom - aarzel niet om contact met ons op te nemen!