Exameninformatie
Niveau
Mbo 2, Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij, Mbo: Keuken, Mbo: Bediening
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
358
9789400211247 HRP 13 1e

Kennis van wijnen

Boekcode:HRP 13
ISBN:9789400211247
Druk: 1
Auteur: Cor Schrama
Prijs: € 42,50

Artikelomschrijving

Voor het voeren van adviesgesprekken betreffende het toepassen van de kennis over samenstelling, afkomst/streek, grondsoort, klimaat van wijnen wordt het boek HRP 13 Kennis van wijnen geadviseerd.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400225473 HRP 14 3e

Gastvrijheid verkopen

  • HRP 14
  • ISBN: 9789400225473
  • Druk: 3
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRP 13 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.