Exameninformatie
Niveau
MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Bediening
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
MBO - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
MBO - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
MBO - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
9789400213005 HRP 12 1e

Warenkennis en bereidingstechnieken

Boekcode:HRP 12
ISBN:9789400213005
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 43,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Warenkennis en bereidingstechnieken

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400211247 HRP 13 1e

Kennis van wijnen

  • HRP 13
  • ISBN: 9789400211247
  • Druk: 1
  • Prijs: € 42,50
  • Bestellen
9789400225473 HRP 14 3e

Gastvrijheid verkopen

  • HRP 14
  • ISBN: 9789400225473
  • Druk: 3
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRP 12 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.