Exameninformatie
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
317
6 uit assortiment

Hotelmanagement en Frontoffice (Engelstalig)

Dit artikel is vervangen door: HFR 1 INT (druk 3)
Boekcode:HFR 1 INT
ISBN:9789400220935
Druk: 1
Auteur: Han Swaans, S. van Sassen, S. Kleine, Albert Ronhaar en Anouk Vos-Schrauwers

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HFR 1 INT of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Han Swaans.