Exameninformatie
Niveau
Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij, Mbo: Travel, Leisure & Hospitality
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Crebo-nummer
25186, 25184, 25185
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
291
Lees voor
Omslag van het leerwerkboek voor 'Mbo: Ondernemer horeca bakkerij' met de titel 'Hotelmanagement en Frontoffice (Engelstalig)'

Hotelmanagement en Frontoffice (Engelstalig)

Dit artikel is een opvolger van: HFR 1 INT (druk 1)
Boekcode:HFR 1 INT
ISBN:9789400229952
Druk: 3
Auteur: Albert Ronhaar, Jessica Ogier en J. Geerts
Prijs: € 43,50

Artikelomschrijving

Hotel, Management, Rooms, Reservations, Safety, Packages

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een papieren leerwerkboek. Op de achterkant van dit boek vind je een unieke licentiecode waarmee je 3 schooljaren lang toegang krijgt tot het digitale boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie Inhoudsopgave

Interessant voor jou?

Omslag van het leerwerkboek voor 'Mbo: Ondernemer horeca bakkerij' met de titel 'Hotelmanagement en Frontoffice (Engelstalig)'

Hotelmanagement & Frontoffice

  • HFR 1
  • ISBN: 9789400227460
  • Druk: 3
  • Prijs: € 36,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HFR 1 INT of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Han Swaans.