Exameninformatie
Niveau
Mbo 2, Mbo 3
Context
Mbo: Keuzedelen
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Keuken
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
K-code
K0757
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
246
Lees voor
Omslag van het leerwerkboek voor 'Mbo: Keuzedelen' met de titel 'Keuzedeel - Bereidt brood- en banketproducten'

Keuzedeel - Bereidt brood- en banketproducten

Boekcode:KZD BBB
ISBN:9789400225442
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 37,50

Artikelomschrijving

Dit keuzedeel gaat over het op kleine schaal bereiden van brood- en banketproducten, in en voor een horecagelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan gebak, taarten en koekjes, zacht en krokant brood en gevuld kleinbrood.

Kwalificatie: K0757

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een papieren leerwerkboek. Op de achterkant van dit boek vind je een unieke licentiecode waarmee je 3 schooljaren lang toegang krijgt tot het digitale boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie Inhoudsopgave

Interessant voor jou?

Omslag van het leerwerkboek voor 'Mbo: Keuzedelen' met de titel 'Keuzedeel - Bereidt brood- en banketproducten'

Keuzedeel - Medisch secretaresse

  • KZD MSC
  • ISBN: 9789400219601
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over KZD BBB of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.