Exameninformatie
Niveau
MBO 2, MBO 3
Context
Mbo: Keuzedelen
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Keuken
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Keuken - Kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
K-code
K0757
9789400225442 KZD BBB 1e

Keuzedeel - Bereidt brood- en banketproducten

Boekcode:KZD BBB
ISBN:9789400225442
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 37,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Dit keuzedeel gaat over het op kleine schaal bereiden van brood- en banketproducten, in en voor een horecagelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan gebak, taarten en koekjes, zacht en krokant brood en gevuld kleinbrood. Kwalificatie: K0757

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400219601 KZD MSC 1e

Keuzedeel - Medisch secretaresse

  • KZD MSC
  • ISBN: 9789400219601
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over KZD BBB of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.