Exameninformatie
Niveau
Mbo 2, Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
202
Lees voor
Omslag van het leerwerkboek voor 'Mbo: Keuken' met de titel 'HACCP, hygiëne en logistiek'

HACCP, hygiëne en logistiek

Boekcode:HRV 2
ISBN:9789400227255
Druk: 2
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 33,50

Artikelomschrijving

HACCP, hygiëne en logistiek

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een papieren leerwerkboek. Op de achterkant van dit boek vind je een unieke licentiecode waarmee je 3 schooljaren lang toegang krijgt tot het digitale boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
  • Educatieve video's
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie Inhoudsopgave

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HRV 2 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.