Exameninformatie
Niveau
Mbo 2, Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Keuzedelen
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Keuzedelen - Algemeen - Algemeen
Mbo - Horeca en facility - Keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Mbo - Keuzedelen - Algemeen - Algemeen - Verdiepend
Verdiepend
K-code
K0957
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
233
Lees voor
5 niet meer leverbaar

Keuzedeel - Bierkennis

Dit artikel is vervangen door: KZD BIER (druk 2)
Boekcode:KZD BIER
ISBN:9789400229730
Druk: 1hz
Auteur: Judith Pen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over KZD BIER of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.