Exameninformatie
Niveau
Mbo 2, Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Keuzedelen
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Keuzedelen - Algemeen - Algemeen
Mbo - Horeca en facility - Keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Mbo - Keuzedelen - Algemeen - Algemeen - Verdiepend
Verdiepend
K-code
K0957
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
233
Verwacht: maart 2025
Ontwikkelingkaft

Keuzedeel - Bierkennis

Boekcode:KZD BIER
ISBN:9789400241480
Druk: 2
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 40,50

Artikelomschrijving

Steeds meer bedrijven breiden het bierassortiment uit omdat de vraag van gasten naar bier stijgt. Omdat steeds meer bedrijven het bierassortiment uitbreiden, neemt men graag mensen in dienst die een brede kennis hebben van dit assortiment. De kennis van de gast neemt toe op het gebied van drank en spijs, waardoor de kennis van de horeca medewerker ook mee moet groeien. In dit keuzedeel zijn specialistische kennis en vaardigheden opgenomen rondom het beoordelen van en adviseren over bier. Deze kennis kan ingezet worden bij het combineren van bieren en spijzen.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over KZD BIER of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.