Exameninformatie
Niveau
Mbo 2, Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Bediening
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastheer - Gastvrouw
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Manager ondernemer horeca
Mbo - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
Mbo - Horeca en facility - Ondernemer Horeca - Meewerkend horeca ondernemer
Productinformatie
Verschijningsvorm
E-licentie
Aantal pagina's
292
9789400213005 HRP 12 1e

E-Licentie: Warenkennis en bereidingstechnieken

Boekcode:E-HRP 12
ISBN:9789400230477
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 32,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Warenkennis en bereidingstechnieken

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over E-HRP 12 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.