Exameninformatie
Niveau
MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Bediening
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Bediening - Zelfstandig werkend gastheer
MBO - Horeca en facility - Bediening - Leidinggevende bediening
MBO - Horeca en facility - Bediening - Gastronoom - sommelier
9789400212879 HRV 3 1e

E-Licentie: Menuleer

Boekcode:E-HRV 3
ISBN:9789400231108
Druk: 1
Auteur: M. Vos
Prijs: € 23,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Menuleer; alles op het gebied van de klassieke en moderne menuschema's, smaak en opbouw. Ook spelen cultuur en geloof in combinatie met voeding een rol.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over E-HRV 3 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.