Exameninformatie
Niveau
MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Keuken
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Keuken - Kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
9789400229761 KOK BASIS 2 1e kaft

E-licentie: Keukentechniek

Boekcode:E-KOK BASIS 2
ISBN:9789400233294
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 29,50
Bestellen

Artikelomschrijving

E-Licentie KOK BASIS: Keukentechniek In het boek keukentechnieken worden de technieken beschreven die in de keuken voorkomen. Je krijgt kennis over het gereedschap dat je kunt gebruiken en welke technieken je toepast bij verschillende producten en handelingen.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
  • Educatieve video's
Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400229754 KOK BASIS 1 1e kaft

Productkennis

  • KOK BASIS 1
  • ISBN: 9789400229754
  • Druk: 1
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400229761 KOK BASIS 2 1e kaft

Keukentechniek

  • KOK BASIS 2
  • ISBN: 9789400229761
  • Druk: 1hz
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400229778 KOK BASIS 3 1e

Kok als vakman/-vrouw

  • KOK BASIS 3
  • ISBN: 9789400229778
  • Druk: 1
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over E-KOK BASIS 2 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.