Exameninformatie
Niveau
MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Keuken
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Keuken - Kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
9789400229778 KOK BASIS 3 1e

E-licentie: Kok als vakman/-vrouw

Boekcode:E-KOK BASIS 3
ISBN:9789400233300
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 29,50
Bestellen

Artikelomschrijving

E-licentie: KOK BASIS: Kok als vakman/-vrouw In de keuken ben je niet alleen bezig met het bereiden van gerechten. Er komt veel meer bij kijken, denk bijvoorbeeld aan wat valt er onder horeca, hygiëne, HACCP, bestellen en opslaan van goederen, veilig werken, duurzaamheid en de kwaliteit.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
  • Educatieve video's
Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

9789400229754 KOK BASIS 1 1e kaft

Productkennis

  • KOK BASIS 1
  • ISBN: 9789400229754
  • Druk: 1
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400229761 KOK BASIS 2 1e kaft

Keukentechniek

  • KOK BASIS 2
  • ISBN: 9789400229761
  • Druk: 1hz
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400229778 KOK BASIS 3 1e

Kok als vakman/-vrouw

  • KOK BASIS 3
  • ISBN: 9789400229778
  • Druk: 1
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over E-KOK BASIS 3 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.