Exameninformatie
Niveau
MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Keuken
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Keuken - Kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
KOK BASIS KRT

Kok basis: aftekenkaart technieken (voor KOK BASIS 2)

Boekcode:KOK BASIS KRT
ISBN:9789400235809
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 14,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Geplastificeerde aftekenkaarten van technieken die worden behandeld in het boek KOK BASIS 2. Set van 20 stuks.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek.

Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over KOK BASIS KRT of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.