Krijg een impressie van het lesmateriaal

De horeca is volop in beweging en trends volgen elkaar in tap tempo op met nieuwe producten en bereidingen. Dit vraagt om een krachtige methode die een stevige basis biedt voor studenten die kiezen voor een carrière in de keuken.

De methode biedt bron- en werkboeken in één. Het sterk didactische karakter wordt aangevuld door een frisse opmaak en sluit aan op het laatste kwalificatiedossier en ontwikkelingen. De productkennis en technieken zijn volledig uitgewerkt, gefotografeerd en opgenomen in educatieve video's. Diverse handelingen zijn duidelijk zichtbaar én herkenbaar voor studenten.

Opbouw methode
De kerntaken en werkprocessen van het basisdeel van het kwalificatiedossier keuken worden afgedekt in de serie KOK BASIS. Voor de profieldelen geldt dat eerst de serie KOK BASIS afgerond moet zijn voordat er gestart wordt met de profielboeken.

---

Titeloverzicht

Op zoek naar een compleet overzicht met titels, IBSN’s, belangrijke exameninformatie en prijzen? Hier vind je onze titellijst met alle informatie die je nodig hebt.

Beoordelingsexemplaar

Het lesmateriaal van Keuken inzien en beoordelen? Bestel een papieren beoordelingsexemplaar of zet het digitale boek zelf gratis op je boekenplank in Digiplein.

Beoordelingsexemplaar aanvragen

Kennismaken

Judith 1 033x vierkant Wil je meer weten over de methode? Of heb je inhoudelijke vragen? Neem contact op met uitgever Judith Pen of plan direct een kennismakingsafspraak in.

Unieke educatieve video's met keukentechnieken

Krijg een idee van onze educatieve video's die speciaal voor onze methode KOK zijn ontwikkeld. Verschillende keuken- en kooktechnieken worden tot in detail behandeld. Meer video's zien? Bekijk de video's hier!

Aanbod

9789400229754 KOK BASIS 1 1e kaft

Productkennis

  • KOK BASIS 1
  • ISBN: 9789400229754
  • Druk: 1
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400229761 KOK BASIS 2 1e kaft

Keukentechniek

  • KOK BASIS 2
  • ISBN: 9789400229761
  • Druk: 1hz
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400229778 KOK BASIS 3 1e

Kok als vakman/-vrouw

  • KOK BASIS 3
  • ISBN: 9789400229778
  • Druk: 1
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400235199 KOK BASIS BPV 1e cover

KOK BASIS: BPV-opdrachtenboek

  • KOK BASIS BPV
  • ISBN: 9789400235199
  • Druk: 1
  • Prijs: € 26,50
  • Bestellen
KOK BASIS KRT

Kok basis: aftekenkaart technieken (voor KOK BASIS 2)

  • KOK BASIS KRT
  • ISBN: 9789400235809
  • Druk: 1
  • Prijs: € 14,50
  • Bestellen
9789400229754 KOK BASIS 1 1e kaft

Productkennis

  • KOK BASIS 1
  • ISBN: 9789400229754
  • Druk: 1
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400229761 KOK BASIS 2 1e kaft

Keukentechniek

  • KOK BASIS 2
  • ISBN: 9789400229761
  • Druk: 1hz
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400229778 KOK BASIS 3 1e

Kok als vakman/-vrouw

  • KOK BASIS 3
  • ISBN: 9789400229778
  • Druk: 1
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400232419 KOK ZWK 1 1e kaft

Productkennis zelfstandig werkend kok

  • KOK ZWK 1
  • ISBN: 9789400232419
  • Druk: 1
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400232426 KOK ZWK 2 1e

Keukentechniek zelfstandig werkend kok

  • KOK ZWK 2
  • ISBN: 9789400232426
  • Druk: 1
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400232433 KOK ZWK 3 1e

Keukenorganisatie

  • KOK ZWK 3
  • ISBN: 9789400232433
  • Druk: 1hz
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400236233 KOK ZWK BPV 1e kaft

KOK ZWK: BPV-opdrachtenboek

  • KOK ZWK BPV
  • ISBN: 9789400236233
  • Druk: 1
  • Prijs: € 31,50
  • Bestellen
9789400229754 KOK BASIS 1 1e kaft

Productkennis

  • KOK BASIS 1
  • ISBN: 9789400229754
  • Druk: 1
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400229761 KOK BASIS 2 1e kaft

Keukentechniek

  • KOK BASIS 2
  • ISBN: 9789400229761
  • Druk: 1hz
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400229778 KOK BASIS 3 1e

Kok als vakman/-vrouw

  • KOK BASIS 3
  • ISBN: 9789400229778
  • Druk: 1
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400232419 KOK ZWK 1 1e kaft

Productkennis zelfstandig werkend kok

  • KOK ZWK 1
  • ISBN: 9789400232419
  • Druk: 1
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400232426 KOK ZWK 2 1e

Keukentechniek zelfstandig werkend kok

  • KOK ZWK 2
  • ISBN: 9789400232426
  • Druk: 1
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400232433 KOK ZWK 3 1e

Keukenorganisatie

  • KOK ZWK 3
  • ISBN: 9789400232433
  • Druk: 1hz
  • Prijs: € 39,50
  • Bestellen
9789400228689 LHO 2 A 4e

Leidinggeven en personeelsplanning

  • LHO 2A
  • ISBN: 9789400228689
  • Druk: 4
  • Prijs: € 30,50
  • Bestellen
9789400228696 LHO 2 B 4e

Leidinggeven en communicatie

  • LHO 2B
  • ISBN: 9789400228696
  • Druk: 4
  • Prijs: € 30,50
  • Bestellen
9789400228665 LHO 1 4e

Operationeel plan

  • LHO 1
  • ISBN: 9789400228665
  • Druk: 4
  • Prijs: € 34,50
  • Bestellen
9789400228689 LHO 2 A 4e

Leidinggeven en personeelsplanning

  • LHO 2A
  • ISBN: 9789400228689
  • Druk: 4
  • Prijs: € 30,50
  • Bestellen
9789400228696 LHO 2 B 4e

Leidinggeven en communicatie

  • LHO 2B
  • ISBN: 9789400228696
  • Druk: 4
  • Prijs: € 30,50
  • Bestellen
9789400228702 LHO 3 A 4e

Bewaken van financiën

  • LHO 3A
  • ISBN: 9789400228702
  • Druk: 4
  • Prijs: € 36,50
  • Bestellen
9789400228719 LHO 3 B 4e

Begroten van financiën

  • LHO 3B
  • ISBN: 9789400228719
  • Druk: 4
  • Prijs: € 36,50
  • Bestellen
9789400240063 KZD GVK 1e

Keuzedeel: De gastvrije kok

  • KZD GVK
  • ISBN: 9789400240063
  • Druk: 1
  • Prijs: € 40,50
  • Bestellen
9789400225442 KZD BBB 1e

Keuzedeel - Bereidt brood- en banketproducten

  • KZD BBB
  • ISBN: 9789400225442
  • Druk: 1
  • Prijs: € 37,50
  • Bestellen
9789400229730 KZD BIER 1e kaft

Keuzedeel - Bierkennis

  • KZD BIER
  • ISBN: 9789400229730
  • Druk: 1hz
  • Prijs: € 40,50
  • Bestellen
9789400235403 KZD DRANK 2 1e

Keuzedeel: Drankenkennis 2, alcoholhoudende dranken

  • KZD DRANK 2
  • ISBN: 9789400235403
  • Druk: 1hz
  • Prijs: € 40,50
  • Bestellen
9789400219472 KZD ECW 1e

Keuzedeel - Eetcultuur en -wensen

  • KZD ECW
  • ISBN: 9789400219472
  • Druk: 1
  • Prijs: € 37,50
  • Bestellen
9789400236653 KZD WIJN 1 1e

Keuzedeel - Wijnkennis 1

  • KZD WIJN 1
  • ISBN: 9789400236653
  • Druk: 1
  • Prijs: € 44,50
  • Bestellen
9789400219335 HRP 13 B 1e

Wijnkennis 2

  • HRP 13B
  • ISBN: 9789400219335
  • Druk: 1
  • Prijs: € 44,50
  • Bestellen
VKS 1 Cover

Vakspecial Warenkennis (i.s.m. Culinaire Saisonnier)

  • VKS 1
  • ISBN: 9789400200609
  • Druk: 1
  • Prijs: € 30,50
  • Bestellen
9789400210905 HRE KOK 1e

Examentraining KOK, niveau 2

  • HRE KOK
  • ISBN: 9789400210905
  • Druk: 1
  • Prijs: € 27,50
  • Bestellen
Aanbod pagina

Boek, online of beide – kies hoe je wilt werken

Bepaal zelf hoe je wilt werken: uit een boek, online op Digiplein of met een combinatie van beide. Standaard ontvang je een fysiek boek inclusief een 3 jarige licentie voor het online boek.

Het lesmateriaal is voorzien van uitgebreide ondersteuning voor docenten en studenten. Denk aan PowerPointpresentaties, Test je kennis, educatieve video’s, handige websites en links naar bronnen.

Meer weten over onze online leeromgeving Digiplein?

Lees hier verder