
Werken in de keuken
Boekcode: | HOM P2 |
---|---|
ISBN: | 9789400236189 |
Druk: | 1hz |
Auteur: | Judith Pen |
Prijs: | € 39,50 |
Artikelomschrijving
De Ondernemer horeca/bakkerij behaalt de hoofddoelstellingen van het bedrijf, zoals het behalen van winst en zorgen voor continuïteit. De Ondernemer horeca/bakkerij draagt zorg voor de bedrijfsvoering, bepaalt het beleid (strategisch) en ziet erop toe dat het vastgestelde beleid wordt uitgevoerd (operationeel). Afhankelijk van de grootte van het bedrijf werkt hij bijna dagelijks mee aan de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden.Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een papieren leerwerkboek. Op de achterkant van dit boek vind je een unieke licentiecode waarmee je 3 schooljaren lang toegang krijgt tot het digitale boek op Digiplein.
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie InhoudsopgaveContact met de uitgever
Wil je meer weten over HOM P2 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.