Exameninformatie
Niveau
Mbo 3, Mbo 4
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij
Vak
Praktijkvak
Crebo-nummer
25184
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
100
Lees voor
9789400236189 HOM P2 1e

Werken in de keuken

Boekcode:HOM P2
ISBN:9789400236189
Druk: 1hz
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 39,50

Artikelomschrijving

De Ondernemer horeca/bakkerij behaalt de hoofddoelstellingen van het bedrijf, zoals het behalen van winst en zorgen voor continuïteit. De Ondernemer horeca/bakkerij draagt zorg voor de bedrijfsvoering, bepaalt het beleid (strategisch) en ziet erop toe dat het vastgestelde beleid wordt uitgevoerd (operationeel). Afhankelijk van de grootte van het bedrijf werkt hij bijna dagelijks mee aan de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een papieren leerwerkboek. Op de achterkant van dit boek vind je een unieke licentiecode waarmee je 3 schooljaren lang toegang krijgt tot het digitale boek op Digiplein.

Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie Inhoudsopgave

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over HOM P2 of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.