Exameninformatie
Niveau
MBO 2, MBO 3, MBO 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Keuken
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Keuken - Kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
In ontwikkeling

KOK ZWK: aftekenkaart technieken (voor KOK ZWK 2)

Boekcode:KOK ZWK KRT
ISBN:9789400236271
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 14,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Geplastificeerde aftekenkaarten van technieken die worden behandeld in het boek KOK ZWK 2. 20 stuks

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek.

Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over KOK ZWK KRT of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.