Exameninformatie
Niveau
MBO 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Keuken
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Keuken - Kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
9789400239616 KOK ZWK 1 INT 1e kaft

E-Licentie: Knowledge of products II (Engelstalig)

Boekcode:E-KOK ZWK 1 INT
ISBN:9789400237360
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 34,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Licentie: Knowledge of products II

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
  • Educatieve video's
Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over E-KOK ZWK 1 INT of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.