Exameninformatie
Niveau
Mbo 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
Mbo - Horeca en facility - Keuken
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
Mbo - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
Productinformatie
Verschijningsvorm
E+Boek
Aantal pagina's
256
9789400239593 KOK ZWK 2 INT 1e kaft

Kitchen techniques II (Engelstalig)

Boekcode:KOK ZWK 2 INT
ISBN:9789400239593
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 44,50

Artikelomschrijving

Kitchen techniques II

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
  • Educatieve video's
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over KOK ZWK 2 INT of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.