Exameninformatie
Niveau
MBO 4
Context
Mbo: Keuken
Vak
Praktijkvak
Opleiding / Kwalificatiedossier
MBO - Horeca en facility - Keuken
Examen / Kwalificatie / Uitstroom
MBO - Horeca en facility - Keuken - Kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Zelfstandig werkend kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Gespecialiseerd kok
MBO - Horeca en facility - Keuken - Leidinggevende keuken
9789400239661 KOK BASIS 2 INT 1e kaft

Knowledge of techniques (Engelstalig)

Boekcode:KOK BASIS 2 INT
ISBN:9789400239661
Druk: 1
Auteur: Judith Pen
Prijs: € 44,50
Bestellen

Artikelomschrijving

Knowledge of techniques

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een leerwerkboek. Je ontvangt een papieren exemplaar met op de achterkant een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • Toetsvragen
  • PowerPointpresentaties
  • Educatieve video's
Bekijk exameninformatie

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over KOK BASIS 2 INT of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.