Exameninformatie
Context
Mbo: Ondernemer horeca bakkerij
Vak
Praktijkvak
Crebo-nummer
25721
Productinformatie
Verschijningsvorm
E-licentie
Aantal pagina's
170
Leverbaarplaceholderkaft

E-Licentie: Banket

Boekcode:E-BBK BASIS 2 ABC
ISBN:9789400239975
Druk: 1
Auteur: Judith Pen, Jurjen Albertsma en Joris Peeters
Prijs: € 24,00

Artikelomschrijving

Dit digitale leerwerkboek is onderdeel van de lesmethode 'Brood en banket'. Met dit boek wordt een deel van de kerntaak B1-K1 Bereidt bakkerijproducten afgedekt. Het boek biedt een basis waarin de studenten kennis krijgen van het maken van allerlei bakkerijproducten, denk aan vaardigheden als plannen van de productie, productie voorbereiden en bereiden van producten. Hierdoor krijgt de student een gedegen voorbereiding op de toekomstige beroepspraktijk en het examen. Het boek bestaat uit inhoudelijke hoofdstukken met verwerkingsopdrachten geschreven in eenvoudig taalgebruik, aangevuld me veel beeldmateriaal.

Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een unieke licentiecode voor het gebruik van het E-boek op Digiplein.

Voor docenten wordt dit leerwerkboek aangeboden met omvangrijke ondersteuning. Hierbij kun je denken aan:

  • Docentenhandleiding
  • PowerPointpresentaties
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie

Interessant voor jou?

Leverbaarplaceholderkaft

E-Licentie: Brood

  • E-BBK BASIS 1 ABC
  • ISBN: 9789400239951
  • Druk: 1
  • Prijs: € 22,50
  • Bestellen
Verwacht: augustus 2024
Ontwikkelingkaft

E-licentie: In de bakkerij

  • E-BBK BASIS 3 ABC
  • ISBN: 9789400239999
  • Druk: 1
  • Prijs: € 24,00

Contact met de uitgever

Wil je meer weten over E-BBK BASIS 2 ABC of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.