
Hygiëne in de praktijk
| Boekcode: | PRO HYGIENE |
|---|---|
| ISBN: | 9789400241657 |
| Druk: | 1 |
| Auteur: | Judith Pen, Brouwer en Erdo Fidan |
| Prijs: | € 31,50 |
Artikelomschrijving
Met het boek Hygiëne in de praktijk (PRO HYGIENE) leren leerlingen in het praktijkonderwijs hoe belangrijk hygiëne is in de keuken. Ze ontdekken hoe ze zichzelf en hun werkomgeving schoon en veilig houden. De lessen gaan over persoonlijke verzorging, zoals handen wassen, schone werkkleding en mondhygiëne. Leerlingen leren ook hoe ze veilig omgaan met voedsel en hoe ze besmetting kunnen voorkomen. Er is veel aandacht voor het schoonmaken van de keuken en het gebruik van schoonmaakmiddelen. Ook afval scheiden, frituurvet verwijderen en ongedierte voorkomen komen aan bod. Met deze praktische kennis kunnen leerlingen veilig en hygiënisch werken in de horeca of een andere werkomgeving met voedsel. PRO HYGIENE sluit aan bij het niveau en de leefwereld van jongeren in het praktijkonderwijs, met duidelijke uitleg en herkenbare voorbeelden.Bij aanschaf van dit artikel ontvang je een papieren leerwerkboek. Op de achterkant van dit boek vind je een unieke licentiecode waarmee je 3 schooljaren lang toegang krijgt tot het digitale boek op Digiplein.
Bekijk productinformatie Bekijk exameninformatie InhoudsopgaveContact met de uitgever
Wil je meer weten over PRO HYGIENE of heb je een inhoudelijke vraag? Neem contact op met uitgever Judith Pen.